Verzending

Wij hebben als doelstelling dat de producten die op de website staan aangegeven als voorradig binnen 2 a 3 werkdagen geleverd worden, indien de bestelling aan de betalingsvoorwaarden is voldaan.

De producten worden geleverd tussen 8:00 en 18:00 met Dpd of Postnl.

Wij sturen u een Tracking nummer op de dag van verzending, dus u kunt zelf de status van uw bestelling volgen. Zaterdag leveringen worden in principe niet ondersteund nog gegarandeerd. Op de dag dat uw zending is verzonden krijgt u van ons een bevestiging per e-mail waarin uw tracking nummers van uw pakket(ten) staan vermeld.

Aansprakelijkheid.

Wij geven de aansprakelijkheid van de goederen over aan de vervoerder op het moment van afgifte van het pakket. Het is dan ook van belang dat u bij ontvangst het pakket op het totale aantal collies (Dus eventuele meerder dozen) en schade controleert en indien blijkt dat er collies missen i.e. schade is, u het pakket op deze basis weigert.
Indien u wel een pakket aanneemt en tekent voor ontvangst, staat dit gelijk aan erkennen dat u de zending compleet en onbeschadigd in goede orde heeft ontvangen. Mocht u toch schade of vermissing van goederen vaststellen bij het uitpakken, moet u hier directmelding van maken met foto’s van de beschadigde goederen en verpakking en een verklaring / reden waarom dit geweigerd is / was. Dit moet binnen 24 uur gebeuren. Na deze tijd kunnen wij niet meer herleiden waar de schade heeft plaatsgevonden. Ook neemt de transporteur dan geen verantwoording voor schade. In dit geval kunnen wij u dan, hoe vervelend dan ook, niet meer helpen in deze kwestie.